Ediciones Posibles

Editorial independent amb seu a Barcelona especialitzada en fotollibres.

Al principi tot és possible.

El possible t’obliga a triar i per triar cal renunciar. Amb cada renúncia desapareix un llibre que podria haver estat, i cada elecció t’acosta al llibre que finalment serà.

Ediciones Posibles és un projecte editorial independent creat pels “Llovbet”

– Alex Llovet:
Va néixer el 1974 a Barcelona, i viu al bosc que l’envolta.
Va estudiar humanitats a la UAB, direcció cinematogràfica i fotografia a l’IEFC on ara exerceix com a professor.
Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges i ha publicat diversos fotollibres i una novel·la. També ha participat en exposicions col·lectives i individuals en nombrosos països i festivals de fotografia.

– Josep Maria de Llobet:
Va néixer en 1973 a Barcelona, ciutat on resideix. Llicenciat per la facultat de dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, va compaginar la carrera universitària amb els estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) on ara exerceix com a professor. També ha format part de l’equip docent de l’escola IDEP i col·labora amb la universitat impartint tallers de fotografia a diverses escoles d’arquitectura.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.