Proyecto Ronda

Ronda significa mobilitzar-se al voltant d’alguna cosa. També és el nom del joc que consisteix en agafar-se de les mans i girar en la mateixa direcció. El seu projecte editorial comparteix el mateix esperit de joc i de moviment compartit; els impulsa l’amor per l’art i pels llibres.

Són una emprenedoria editorial nascuda entre Buenos Aires i Madrid i el formen Cecilia Espinosa (Lic.de imatge i so, fotògrafa), Laura Quesada (Artista visual i escriptora) a l’Argentina i Victoria Espinosa (Dissenyadora gràfica, especialitzada en disseny editorial) a Espanya, i des de 2016 editen i publiquen llibres d’art contemporani sota el segell Ronda.
Formen un equip autogestionat que s’encarrega de cadascuna de les etapes de l’edició i publicació de llibres, perquè consideren l’edició de llibres com una pràctica artística col·lectiva.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.