PROJECTE ARTSLIBRIS

ArtsLibris neix el 2009 com a projecte de fira editorial especialitzada en publicacions d’artista, fotollibre, pensament contemporani, autoedició i publicacions digitals. Compte amb tres fires anuals, ArtsLibris Barcelona, ArtsLibris ARCOmadrid i ArtsLibris ARCOlisboa. Al llarg de catorze edicions, ArtsLibris ha consolidat una trajectòria internacional amb identitat pròpia, arrelada al context mediterrani i iberoamericà.

El diàleg i l’experimentació són el segell principal d’ArtsLibris, les fires del qual acullen projectes de comissariat, seminaris, fòrums de debat, exposicions, performances i col·laboracions interdisciplinàries. El projecte funciona com a teixit viu, una comunitat editorial plural i rigorosa, creant nous punts de trobada entre l’art i la societat a través del llibre-objecte.

Més d´una dècada d´activitat editorial culmina amb un espai permanent, viu i innovador, que compartim amb la galeria RocioSantaCruz. La Llibreria s´especialitza en publicacions d´artista, fotollibre, pensament i autoedició i acull la xarxa d´editors/es, artistes i institucions vinculades a les fires ArtsLibris. També trobareu els nostres títols a la nostra botiga online.

Amb aquesta reinvenció del projecte, ArtsLibris ofereix nous enfocaments al sector de la publicació i proporciona una plataforma de trobada i reflexió.

LLIBRERIA ARTSLIBRIS A BARCELONA

Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai viu i innovador, que comparteix amb la galeria RocioSantaCruz.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627 Barcelona
Dilluns a divendres 11h-20h
Dissabte 12-20h

+info

Sant Jordi 2022

Agraïm als autors, les persones que van sortir al carrer malgrat les tempestes ia tots els que van passar per ArtsLibris paradeta i llibreria, a…

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.