PROJECTE ARTSLIBRIS

ArtsLibris neix el 2009 com a projecte de fira editorial especialitzada en publicacions d’artista, fotollibre, pensament contemporani, autoedició i publicacions digitals. Compta amb tres fires anuals, ArtsLibris Barcelona, ArtsLibris ARCOmadrid i ArtsLibris ARCOlisboa. Al llarg d’onze edicions, ArtsLibris ha consolidat una trajectòria internacional amb identitat pròpia, arrelada en el context mediterrani i iberoamericà.

El diàleg i l’experimentació són el segell principal d’ArtsLibris, les fires del qual acullen projectes de comissariat, seminaris, fòrums de debat, exposicions, performances i col·laboracions interdisciplinàries. El projecte funciona com un teixit viu, una comunitat editorial plural i rigorosa, creant nous punts de trobada entre l’art i la societat a través del llibre-objecte.

Enguany, hem inaugurat la Llibreria ArtsLibris a Barcelona. Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai permanent, viu i innovador, que compartim amb la galeria RocioSantaCruz. La Llibreria s’especialitza en publicacions d’artista, fotollibre, pensament i autoedició, i acull la xarxa d’editors/es, artistes i institucions vinculades a les fires ArtsLibris. També trobareu els nostres títols a la nostra botiga online.
Amb aquesta reinvenció del projecte, ArtsLibris ofereix noves perspectives al sector de la publicació, proporcionant una plataforma de trobada i reflexió.

LLIBRERIA ARTSLIBRIS A BARCELONA

Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai viu i innovador, que comparteix amb la galeria RocioSantaCruz.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627 Barcelona
dilluns a divendres 11h-20h
dissabtes 12h-20h

+info

ArtsLibris Barcelona 2021 en YouTube

¡Una selección de las presentaciones que se hicieron en el Speakers’ Room y Speakers’ Corner de ArtsLibris Barcelona 2021 ya están subidas a nuestro canal…

ArtsLibris en ARCOMadrid 2021 ¡Gracias!

Desde ArtsLibris, queremos darles las gracias a todos los expositores y las personas que contribuyeron a esta fantástica sexta edición de ArtsLibris en ARCOmadrid 2021. ¡La feria…

ArtsLibris se va al mercado

Sònia Hernández dedica a ArtsLibris Barcelona 2021 aquest article al Cultura/s de La Vanguardia. “Querer llevar el arte contemporáneo a un mercado de saldos puede…

Suscríbete al newsletter ArtsLibris