ArtsLibris

Un projecte en evolució

ArtsLibris és un projecte de fira i festival de llibres i publicacions d’artista, autoedició, fotollibre, edicions de pensament i publicacions digitals. Al llarg dels seus onze anys, que compta amb tres edicions en format presencial ArtsLibris ARCOmadrid, ArtsLibris ARCOlisboa i ArtsLibris Barcelona.

Al tractar-se d’un projecte en constant evolució i expansió, que enguany ha ampliat el seu panorama sumant una plataforma online que es trobarà activa els 365 dies de l’any. Aquesta plataforma funciona, alhora, com un canal de difusió de continguts i novetats editorials, una botiga online, i un espai de trobada i reflexió per editors/es, artistes, pensadors/es i diversos agents culturals.

Amb aquesta reinvenció del projecte, ArtsLibris vol funcionar com un teixit online que vincula les xarxes que orbiten al voltant de l’edició contemporània, no sols durant les tres dates anuals de les seves fires, sinó de manera activa durant tot l’any.

ARTSLIBRIS BARCELONA

Per motius de força major, en relació a l’actual situació sanitària del covid-19 no podrem realitzar la nostra edició d’ ArtsLibris Barcelona 2020, prevista pels dies 23-26 de juliol, a El Born CCM, de manera presencial.

No obstant això, aquesta edició que, des del començament, es va plantejar com una fira en format híbrid, es durà a terme en format virtual.

Inaugurem la nostra nova plataforma online i creiem que és una excel·lent ocasió per celebrar des d’aquest nou espai virtual la nostra edició de Barcelona. Del 23 al 26 de juliol podreu gaudir, en format online, de diverses activitats previstes en la nostra programació d’ArtsLibris Barcelona 2020.

Sèrie AL

Enguany l'artista escollida per a la publicació de la sèrie A és Itziar Okariz (San Sebastián, 1965) amb el seu llibre Woman and Fiction...

Edicions ArtsLibris

ArtsLibris amplia la seva col•lecció de bosses de cotó i guants amb les creacions de la reconeguda Esther Ferrer.

Suscríbete al boletín ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.