Temblores Ediciones

Fundat en 2017, Temblores Ediciones és el segell editorial de la revista Terremoto. Amb la intenció de generar continguts impresos crítics —partint del pensament situat a les Amèriques—, Temblores busca possibilitar espais editorials que activin diàlegs multidireccionals entre el treball d’artistes contemporanis juntament amb professionals dins del camp de la curadoria i la recerca, així com amb lectorxs diversxs.

Pensen el llibre com una eina crítica que pugui expandir la pràctica artística; com un suport on objecte i contingut estimulen imaginacions radicals entorn d’altres històries de l’art. Compten amb una creixent xarxa de distribució internacional que permet portar les discussions generades des de l’editorial a altres latituds, al mateix temps que fomenta la relació entre institucions, espais d’art, galeries i llibreries especialitzades.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.