Not about lockdown

Títol: Not about lockdown.
Fotografies, edició i disseny: Alex Llovet.
Editorial: Edicions Possibles.
Mesures: 15 x 20 cm.
44 fotografies en duotono + 4 en color.
92 pàgines.
Enquadernació rústica amb stamping a tres tintes i tela en el llom.
Textos d’Alex Llovet en castellà, anglès i francès.
Data de publicació: 1 de març 2021.

29.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El 26 de juliol de 2020 Alex Llovet aterrava amb la seva dona i les seves dues filles a Bristol, UK. Per causa del COVID-19, poques hores abans el govern anglès imposava una quarantena de catorze dies als ciutadans procedents de diversos països, entre ells Espanya.
Llovet va realitzar totes les imatges d’aquest treball durant el seu confinament, en una vella casa aïllada enmig del bosc a Cornwall, lloc idíl·lic on resideixen els seus sogres. L’autor qüestiona, amb la seva càmera, els límits entre realitat i ficció, i aconsegueix plasmar les nostres pors i esperances més íntimes sorgides d’aquesta crisi global sublimant la quotidianitat de la seva vida en família per a revelar realitats més enllà de les aparences.
En les seves pròpies paraules: “En un context tan distòpic com desconcertant, vaig convertir l’acte fotogràfic en un refugi poètic des d’on pal·liar els efectes de la falta de llibertat, perquè fins al paradís pot convertir-se en una presó si t’obliguen a romandre en ell.”

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.