Bom Dia Books

BOM DIA BOA TARDA BOA NOITE significa “bon dia, bona tarda, bona nit” en portuguès. El nom transmet la idea que els llibres poden convertir-se en una part integral de la nostra vida quotidiana, independentment de l’hora del dia. BOM DIA BOA TARDA BOA NOITE va ser fundada per Manuel Raeder i Manuel Goller a Berlín en 2011 i és dirigida per Manuel Raeder des de 2013.

BOM DIA BOA TARDA BOA NOITE és una petita editorial independent, una comunitat d’artistes, dissenyadors gràfics, autors, comissaris, treballadors de la cultura, artesans i artesanes. S’especialitzen en llibres d’artista que es conceptualitzen com una part d’una obra d’art o com l’obra mateixa. Intenten jugar amb el format del llibre i reflectir el seu mitjà. Tots els seus llibres es produeixen en estreta col·laboració amb els propis artistes.

Treballant en la llarga tradició de les pràctiques editorials alternatives, BOM DIA BOA TARDA BOA NOITE es centra en les col·laboracions amb artistes més joves encara no establerts o artistes de fora d’Amèrica del Nord i Europa Occidental, és a dir, de fora d’un discurs eurocèntric.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris