Lapislàtzuli Editorial

Des que van néixer l’any 2011 els han dit de tot: “l’editorial petita que provoca terratrèmols grans”, “els Indiana Jones de l’edició”, “uns gamberros que fan bons llibres” i d’altres coses encara pitjors.

Per a ells l’aparició d’un llibre és un naixement, un regal, una festa. És, en definitiva, aquesta aventura que consisteix en solidificar els somnis.

Enmig d’un oceà de llibres, l’aposta de Lapislàtzuli Editorial és treure a la llum obres úniques, diferents, d’un alt valor literari o humà. Pretenen trobar la veta de lapislàtzuli, un bon grapat de joies literàries, ja siguin antics tresors oblidats o nous autors amagats, elaborar una col·lecció única sota el denominador comú de la qualitat literària, un grapat de bons llibres que il·luminin les prestatgeries del lector.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.