Thyssen-Bornemisza Art Contemporary

Fundada en 2002 per Francesca Thyssen-Bornemisza a Viena, Thyssen-Bornemisza Art Contemporary (TBA21) representa la quarta generació del compromís de la família Thyssen amb les arts.

La col·lecció TBA21 és el resultat del compromís continu de la fundació d’encarregar i difondre projectes artístics multidisciplinaris que desafien la categorització tradicional, incloent instal·lacions a gran escala, composicions sonores, performances de resistència i arquitectura contemporània. Atès que la fundació creu que l’art té la capacitat de ser una força transformadora, explora noves maneres de producció i presentació que pretenen provocar i inspirar el canvi. En 2015 Francesca Thyssen-Bornemisza va decidir dedicar el programa únic de la fundació a convertir-se en un agent de canvi centrant-se en les complexitats i urgències de l’era del Antropoceno.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.