Galería Horizon

Horizon Projects fa més de trenta anys que organitza exposicions d’art i d’altres activitats culturals de diferents formats. Durant els darrers deu anys, han estat el motor de la publicació anual de “Outer Horizons”, centrada en l’art i la filosofia. El seu objectiu amb aquesta publicació és sintetitzar la cultura i el pensament contemporani des d’una perspectiva global. Han reunit pensadors de molts països i cultures per intercanviar idees en el camp artístic, i alhora han obert un fòrum de diàleg sobre diverses perspectives culturals.

Galeria Horizon ofereix el seu suport a aquesta revista i compta amb la col·laboració d’una gran quantitat de professionals de la cultura. Els articles, en format de textos o d’imatge, sempre tenen l’objectiu de prendre part en el debat cultural contemporani. Proposen una publicació anual i oferir els articles en tres idiomes: anglès, català i castellà.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.