Eduardo y Miguel

Primera edició: 1000 exemplars
Fotografies: Ignacio Coló
Textos: Susana Kuras Mauer i Ignacio Coló (tots en castellà, i anglès)
Disseny: Ricardo Báez
Edició: Edicions Possibles, Phree i RM
Preimpressió: La Troupe
21 x 29 cm
Impressió: SYL
Enquadernació japonesa
112 pàgines
58 fotografies en color
Data de publicació: abril 2022

35.00

Eduardo & Miguel ens introdueix a la quotidianitat dels germans Portnoy, dos bessons de més de 50 anys que mai s’han separat. Viuen junts i treballen junts, sense altres familiars ni amics propers. Només es tenen l’un a l’altre. La insòlita duplicitat de la seva existència i la particular complementarietat de les seves vides reflecteix, tanmateix, conceptes tan universals com la construcció de la identitat, la cura de la pròpia vulnerabilitat o la manera com afrontem la soledat.

Dissenyat pel prestigiós dissenyador veneçolà Ricardo Báez, el llibre té dues portades que corresponen respectivament a cadascun dels bessons, i es pot començar a llegir pels dos costats, funcionant com un mirall que els reflecteix simètricament a l’un a l’altre, fins a fer-los confluir a les pàgines centrals.

Llibre guanyador de la primera edició del STAR PHOTOBOOK DUMMY AWARD organitzat per la Fundació Photographic Social Vision en memòria amorosa d’Inés Casals.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.