LLIBRERIA ARTSLIBRIS A BARCELONA

ArtsLibris inaugura la Llibreria ArtsLibris a Barcelona. Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai viu i innovador, que comparteix amb la galeria RocioSantaCruz .

La Llibreria ArtsLibris està situada al cor de Barcelona, envoltada d’espais culturals públics i privats. S’integra en el nou “perímetre literari” de la Ciutat: conjunt de llibreries que han obert recentment amb l’objectiu d’oferir noves perspectives al sector de la publicació.

Ens especialitzem en publicacions d’artista, fotollibre, pensament i autoedició. A més de publicacions editades per ArtsLibris –la Sèrie AL i les Edicions d’Artista–, la Llibreria acull la seva xarxa d’editors/es, artistes i institucions vinculades a les fires d’ArtsLibris Barcelona, ARCOmadrid i ARCOlisboa.

El nostre objectiu és sumar noves editorials i públic al projecte d’ArtsLibris. Cada setmana trobareu noves publicacions a la nostra Llibreria. També acollim presentacions, seminaris i debats entorn de l’art i la publicació. No deixeu de visitar-nos i consultar les nostres novetats!

 

Gran Via de les Corts Catalanes, 627 Barcelona

dimarts a divendres 11h-20h
dissabtes 12h-20h

Suscríbete al newsletter ArtsLibris