LLIBRERIA ARTSLIBRIS A BARCELONA

ArtsLibris inaugura la Llibreria ArtsLibris a Barcelona. Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai viu i innovador, que comparteix amb la galeria RocioSantaCruz .

La Llibreria ArtsLibris està situada al cor de Barcelona, envoltada d’espais culturals públics i privats. S’integra en el nou “perímetre literari” de la Ciutat: conjunt de llibreries que han obert recentment amb l’objectiu d’oferir noves perspectives al sector de la publicació.

Ens especialitzem en publicacions d’artista, fotollibre, pensament i autoedició. A més de publicacions editades per ArtsLibris –la Sèrie AL i les Edicions d’Artista–, la Llibreria acull la seva xarxa d’editors/es, artistes i institucions vinculades a les fires d’ArtsLibris Barcelona, ARCOmadrid i ARCOlisboa.

El nostre objectiu és sumar noves editorials i públic al projecte d’ArtsLibris. Cada setmana trobareu noves publicacions a la nostra Llibreria. També acollim presentacions, seminaris i debats entorn de l’art i la publicació. No deixeu de visitar-nos i consultar les nostres novetats!

Gran Via de les Corts Catalanes, 627 Barcelona

dilluns a divendres 11h-20h
dissabte 12h-20h

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.