Blaues Gras entlang der Flüsse – Pasto azul a lo largo de los ríos

Títol: Blaues Gras entlang der Flüsse – Pasto azul a lo largo de los ríos
Autors: Olaf Holzapfel i Guido Yannitto
Editorial: Bom Dia Books
Mesures: 30,5 x 24,5 cm
Edició: 2021
Ciutat d’edició: Berlín
Idioma: Anglès
ISBN: 978-3-96436-042-7

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El llibre es publica amb motiu de l’exposició de Olaf Holzapfel i Guido Yannitto en la Vila Schwartzsche de Berlín el 2020-2021. Explora les connexions de les obres tèxtils de Holzapfel i Yannitto amb les obres dels teixidors wichí, i es pregunta per les noves formes de col·laboració que impliquen diferents comunitats i les seves formes de coneixement. Tots dos s’interessen pel paisatge, les xarxes urbanes, les rutes i formes de coneixement, les històries tèxtils perdudes, la relació entre l’artesania i les arts visuals, i es tracta de preveure quins poden ser els nous models davant l’oblit històric entre la ciutat i el camp. Com podrien ser les ecologies locals, les formes d’intercanvi del demà?

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.