Textile

Títol: Textile
Autor: Olaf Holzapfel
Editorial: Bom Dia Books
Mesures: 30,5 x 24,5 cm
Edició: 2021
Ciutat d’edició: Berlín
Idioma: Anglès
ISBN: 978-3-96436-002-1

36.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Des de fa més d’una dècada, les obres d’art realitzades amb material vegetal han estat el centre de la pràctica artística de Olaf Holzapfel. Des de 2009, Holzapfel ha desenvolupat un grup d’obres juntament amb teixidors d’una família Wichi del Gran Chaco, l’Argentina. Les seves obres ressalten la connexió entre l’ésser humà com a poblador i el paisatge que li envolta i emfatitzen la relació entre el centre i la perifèria, l’urbà i el rural. Un exemple d’això són les obres i instal·lacions tèxtils realitzades amb la fibra de cactus Chaguar i presentades en la publicació Textile. Aquestes obres tèxtils van ser realitzades en un procés de col·laboració entre l’artista i les teixidores Wichí Teresa, Mirta, Dionisia, Noelia i Luisa Gutiérrez. En la seva bellesa, les obres combinen l’estètica contemporània amb el coneixement de les teixidores sobre els colors i les propietats del bosc.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.