El Plástico, the Sun that lives inside the Rock

Títol: El Plástico, the Sun that lives inside the Rock
Autors: Goda Budvytytė i Viktorija Rybakova
Editorial: Bom Dia Books
Nº pàgines: 70 + inserció
Mesures: 22 x 27 cm
Edició: 2021
Ciutat d’edició: Berlín
ISBN: 978-3-96436-020-5

26.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La publicació El Plástico, el Sol que vive dentro de la Roca  és una observació sobre l’evolució de la plasticitat material, és una història sobre el plàstic la terra natal del qual és Mesoamèrica. Explora el passat, el present i el futur del plàstic a través de trobades amb diverses persones: un teixidor d’Oaxaca, un taxista, un sociòleg que treballa en la recollida d’escombraries a la Ciutat de Mèxic i el propietari d’una petita fàbrica de plàstic familiar. El llibre conté un projecte polimorf resultant de diversos anys de recerca de l’artista Viktorija Rybakova i el dissenyador Goda Budvytytė. També inclou una conversa entre els filòsofs Kristupas Sabolius i Catherine Malabou, i assajos dels germans Post i Chris Fitzpatrick.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.