Disculpe

Títol: Disculpe
Autor: Jan Lotter Benavides
Editorial: Bom Dia Books
Mesures: 8.2 x 11.7 cm
Nº pàgines: 208
Enquadernació: Tapa dura
Disseny: Jan Lotter Benavides
ISBN: 978-3-943514-66-7

21.00

Disponibilitat: En estoc

Sobre els viatges amb autobús, el cicle de regals i contra-regals i la cerca de sentit. Durant les seves actuacions en els autobusos urbans de Medellín i Bogotà, els venedors ambulants reparteixen compliments i compliments al seu públic, així com disculpes i agraïments excessius. A mesura que aquests ambulants van sent assenyalats pels possibles viatgers de la ruta, s’enfronten a la multitud amb tots els seus espectadors ja convenientment asseguts en les files davanteres. Els venedors practiquen alguna cosa que podria descriure’s vagament com “rebuscar”, o “la cerca del que fa la vida”. Es tracta de guanyar diners amb qualsevol cosa que estigui disponible: xocolatines, bolígrafs, música o històries.

L’artista germànic-colombià Jan Lotter Benavides ha reunit 65 d’aquestes escenes en el seu llibre de petit format, sense pretensions i amb molt de cor. Titulat Disculpe, gira entorn de les seves transcripcions, clares i coneixedores, dels enregistraments que va realitzar en secret durant la seva estada a Colòmbia amb una beca de viatge de la Hessische Kulturstiftung, la Fundació Cultural de l’Estat de Hesse (Alemanya). Aviat queda clar que els “venedors” ofereixen alguna cosa més que un espectacle, i que el públic els dóna alguna cosa més que xavalla; de fet, es tracta de molt més que la plusvàlua.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.