Walid Raad: Cotton under my feet

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’exposició Cotton Under My Feet està formada per un conjunt d’obres que l’artista libanès establert als Estats Units, Walid Raad, ha creat por càrrec de TBA21 per exposar-lo al Museu Thyssen. La pràctica artística de Raad se sol associar amb la ficció històrica i aquest nou projecte gira al voltant de la gènesi del propi museu, la col·lecció, els arxius i la història dels seus fons. A través de la intervenció a diversos punts de l’edifici, l’exposició obre nous espais d’interpretació que engeguen narracions i premonicions creades per Raad i vinculades a les peces de la col·lecció i la seva història. L’artista presenta episodis imaginats, ocults i relacions intricades entre les obres, protocols alternatius de conservació, en què intervinen insectes i claus, i figures i personatges que apareixen a les sales del museu al llarg del seu recorregut per la història de l’art occidental.

A Cotton Under My Feet, Raad explora diferents plantejaments i representacions imaginades de les situacions que van embolicar la compra de la col·lecció Thyssen-Bornemisza per part de l’Estat espanyol. L’exposició funciona, per tant, com una investigació fictícia sobre les condicions i els esdeveniments històrics relacionats amb la venda, el trasllat, la conservació i l’exhibició de les obres, que apropa al visitant imatges i relats de ficció sobre els orígens i el futur de la col·lecció. Thyssen i que l?artista vincula amb altres col·leccions internacionals d?art. Raad dissenya, a més, una sèrie d’itineraris integrats per conferències-performances que permeten al visitant dur a terme un recorregut pel Museu Thyssen on la veritat es confon amb la fantasia.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.