NOVETAT / Thyssen-Bornemisza Art Contemporary: The Commissions Book

Titol: Thyssen-Bornemisza Art Contemporary: The Commissions Book
Autor: Daniela Zyman, Eva Ebersberger
Editorial: TBA21 I Thyssen-Bornemisza Art Contemporary
Mesures: 21 x 15 cm
Edició: 2020
ISBN: 978-3956795558

29.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Thyssen-Bornemisza Art Contemporary: The Commissions Book (Sternberg Press, 2020) és una vívida documentació de la pràctica d’encàrrecs de TBA21 i del ethos de la fundació, que implica treballar directament amb els artistes en alguns dels temes més urgents del nostre temps. Aquest volum és una antologia de nous textos, material visual i recerca sobre els encàrrecs de TBA21, entrellaçats amb exploracions dels processos i relacions que els van fer possibles. La publicació s’inspira en el treball, el diàleg i la col·laboració que ha suposat la producció d’aquestes obres durant les dues últimes dècades, i en el que significa ser el seu guardià. L’innovador disseny del llibre va ser concebut per la principal dissenyadora de llibres del món, Irma Boom. Una selecció de molècules d’olor dels arbres, els boscos i la terra estan incrustades en fulles d’impressió fetes de robustes fibres naturals, que cobreixen i subjecten la publicació.

En més de 1.300 pàgines, The Commissions Book aprofundeix en més de 100 obres d’art. La publicació organitza i entrellaça seqüències de possibles narracions i interrogacions, juntament amb exàmens minuciosos de diferents obres d’art i un arxiu d’imatges. Les històries contingudes en aquestes obres, així com en el treball de la fundació i en el de TBA21-Academy, un lloc itinerant de recerca transdisciplinària i producció cultural relacionada amb els oceans, són històries de creació de noves connexions entre disciplines, geografies i diferents formes d’experiència. Compromesa amb la sensibilitat dels artistes-investigadors, TBA21 s’ha posat del costat dels artistes per a imaginar noves maneres de conèixer i intervenir en les societats en les quals vivim i desplegar noves maneres de trobar el món que ens envolta.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.