NOVETAT / Mario García Torres – An Arrival Tale

Titol: Mario García Torres – An Arrival Tale
Autors: Daniela Zyman, Cory Scozzari
Editorial: TBA21 I Thyssen-Bornemisza Art Contemporary
Mesures: 16,5 x 24 cm
Edició: 2017
ISBN: 978-3-95679-264-9

27.00

Disponibilitat: En estoc

L’apropiació, la narració, la recreació i el reportatge són algunes de les estratègies que l’artista mexicà Mario García Torres desplega per a descobrir històries, narratives i estratègies (ocultes) incrustades en llocs i llocs i, d’aquesta manera, ressaltar les limitacions de l’evidència fàctica i l’agència dels registres i objectes històrics. An Arrival Tali utilitza un gest conceptual que separa les obres de l’artista en la col·lecció TBA21 dels seus contextos i descripcions originals i les ofereix com una col·lecció de narratives i experiments artístics oberts a la reinscripció, abordant així les condicions i urgències contemporànies de les nostres societats. Examina l’espai de l’arribada com un nexe complicat i inconnex entre la partida, el desplaçament i el retorn.

Aquesta publicació acompanya a l’exposició Mario García Torres: An Arrival Tali, presentada en el Thyssen-Bornemisza Art Contemporary, Augarten, Viena. Encara que està concebut en relació amb l’exposició, aquest llibre no és una documentació, sinó que és un lloc de partida independent, un inici de viatge que amplia, explora, complica i desfà els fils temàtics de la disjunció espacial, el record, l’extemporaneïtat, l’asincronia, la qüestió del temps present, la ficcionalidad, la fotografia i la política de la visibilitat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.