Bartlebooth

Bartlebooth és una plataforma d’edició i recerca que examina la pràctica espacial contemporània, fundada el 2013 i desenvolupada en l’actualitat per Antonio Giráldez López i Pablo Ibáñez Ferrera.

Bartlebooth ha estat exposat i reconegut en diferents espais i contextos. El 2019 va rebre el Premi de Publicacions de la Biennal Iberoamericana d’Arquitectura i Urbanisme BIAU. El 2018 va ser premiat en la Mostra de Recerca de la XIV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme, va ser un dels 24 projectes seleccionats en el Fòrum Arquia/Pròxima ‘Pràctiques Rellevants’, on va rebre el Premi Arquia/Innova, i va formar part de la mostra del Pavelló Espanyol en la 16a Biennal de Venècia. El mateix any va ser un dels projectes seleccionats per la Future Architecture Platform, exposant el seu treball en el Museu d’Arquitectura i Disseny MAO de Ljubljana (Eslovènia). Les seves últimes publicacions, Más allá de lo humano, Protocolos i La Producción, han estat seleccionades en els Premis FAD de Pensament i Crítica en 2016 i 2019, respectivament. El projecte ha format part d’exposicions i fires com  Libros Mutantes Madrid Art Book Fair a la Casa Encendida (Madrid, 2016- 2019), Autoedit I i II en el Centro Huarte (Huarte, 2015 i 2016) o Fiebre Photobook 2015 ‘Do it with others’ en Centro Centro (Madrid).

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.