Más allá de lo humano

Títol: Más allá de la humano.
Editorial: Bartlebooth
Autors: Timothy Morton, Gabriel Ruiz-Larrea, Paulo Tavares, Takk (Mireia Luzárraga + Alejandro Muiño) i Miguel Mesa del Castillo, Fernando Cremades, Catia Faria, The Extrapolation Factory (Chris Woebken y Elliot P. Montgomery), Husos, Stephen Graham, Institute of Human Obsolescence (Manuel Beltrán) i Víctor M. Sanz.
Número de pàgines: 252.
Tamany: 148x210mm.
Impressió sobre cartulina gràfica de 275 grs en tinta platejada. Impressió en 2 tintes sobre paper offset Coral Ivory Book 90 grs.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Un recorregut que va des de les transformacions ecosistèmiques en les selves tropicals a les arquitectures dels centres de dades, de la creació de nous minerals a causa de la radiació a arquitectures amb usuaris més que humans i de les infraestructures logístiques agrícoles als nous sindicats entorn de les plataformes digitals. Converses, projectes, recerques i textos teòrics que busquen escapar de la nostàlgia i entendre i ampliar les problemàtiques entorn de la qüestió del no-humà, i com això ha d’afectar la pràctica arquitectònica en ampliar la mirada a un espectre infinit de possibilitats espacials situades més enllà de l’humà.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.