Atlas Menor #01. Disidencia sexual, desde la vulnerabilidad y la resistencia

Títol: Atlas Menor #01. Disidencia sexual, desde la vulnerabilidad y la resistencia
Autors: Kyle Lasky, nucbeade, Lucas Larochelle
Editorial: Bartlebooth
Edició: 2020
Disseny y edició: Antonio Giráldez López, Pablo Ibáñez Ferrera
Traducció: Akshid Rajendran
ISBN: 9789213580202

12.00

Disponibilitat: En estoc

Mirar a la cartografia des de les dissidències sexuals possibilita un procés de resignificació que parla en altres termes, tracta altres territoris i trenca amb els ideals hegemònics del cartogràfic. Aquest eix travessa el treball de lxs tres autorxs participants, per a trobar un potencial que permeti qüestionar, remoure i imaginar altres vivències possibles. Això significa donar compte del subjectiu i activar eines que denoten una voluntat política. I és que tractar un altre tipus d’experiències que s’allunyen de la norma requereix altres maneres de fer que possibiliten nous imaginaris però no obliden les relacions de poder i les desigualtats que els inscriuen. En definitiva, demostren que podem fer cartografies en els nostres propis termes.

El treball de Kyle Lasky (Lesbian Bedrooms II), nucbeade (Lesboanimitas) i Lucas Larochelle (qt.bot) formen aquesta primera aproximació cartogràfica acompanyats d’un text de Yera Moreno. Són mapes que estan construïts amb argamassa de memòria col·lectiva, experiències personals, desitjos entrellaçats i relats ficcionados. Fan referència a les diferents maneres de viure i habitar l’espai a través de testimoniatges, fotografies o altres registres que conten històries; històries que parlen des de la memòria, la intimitat i la ficció, des de llocs de resistència i de vulnerabilitat.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.