Learning to Live Together: Cars, Humans, and Kerbs in Solidarity (anglos)

Título: Learning to Live Together: Cars, Humans, and Kerbs in Solidarity
Autor: Guillermo Fernández-Abascal, Urtzi Grau
Editorial: Bartlebooth
Nº pàgines: 194
Mesures: 11,5 x 19 cm
ISBN: 978-84-120302-7-3

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Viurem tots junts, això és inevitable. Però l’arribada dels vehicles autònoms a l’entorn urbà planteja una altra qüestió urgent: com s’integraran aquests cotxes sense conductor en la vida quotidiana? Les indústries tecnològiques i de l’automòbil que desenvolupen aquests vehicles també estan dissenyant el futur de les nostres ciutats. Les seves visions mostren carrers que incorporen tecnologies autònomes i on els humans deambulen, despreocupats, per un espai públic on màquines automatitzades circulen a alta velocitat. Aquestes visions es projecten en un temps llunyà, i en fer-lo, ignoren les qüestions que l’arribada d’aquests vehicles plantegen en el futur immediat.

En resposta a tal descuit, aquest assaig, i les reflexions que l’acompanyen, exploren els conflictes imminents associats a aquesta tecnologia i com aquests transformessin els nostres carrers, amb una hipòtesi en ment: el desplegament de la tecnologia sense conductor, ràpida i disruptiva, no comporta una solució urbana integrada, més aviat planteja preguntes i exigeix imaginar com respondre-les. Aquest llibre identifica algunes, respon a unes altres i, sobretot, imagina com humans i maquines podran influir en les decisions sobre l’ecosistema urbà, col·lectivament.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.