Muga

Muga publica assaig, teoria i escrits sobre fotografia apostant per obres imaginatives i inèdites d’autors contemporanis amb veu i pensament propis. Allunyats del caràcter rígid de l’academicisme, amb els seus llibres intenten aportar noves perspectives sobre diferents temes des del pensament crític en cuidades edicions dirigides a lectors interessats en el valor artístic i cultural de la fotografia. Ofereixen coneixement sobre la imatge amb un llenguatge proper, cuidat disseny editorial i a un preu just.
Desenvolupen la seva tasca editorial des de la perifèria, lluny de la centralitat. Dediquen un temps exclusiu i reposat a cada títol que publiquen perquè pensen que fer llibres amb sentit requereix tota la seva atenció i afecte. Treballen sense presses.
Entre octubre de 2016 i gener de 2020 van publicar 40 números de Pewen Quaderns de Fotografia, una col·lecció de llibres de fotografia amb una cuidada selecció de treballs d’autores i autors d’Espanya, Xile, Argentina, Mèxic, Portugal, Colòmbia, Equador, Brasil i Guatemala.
En 2019 van fundar LUR, una publicació digital especialitzada en la recerca, l’anàlisi crítica i l’estudi interdisciplinari de la imatge i dels seus usos en la cultura visual i en la creació contemporània. Aquest mateix any van crear el premi LUR d’Assaig sobre Fotografia.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.