Les banyes del croissant

Títol: Les banyes del croissant
Autora: Antonina Canyelles
Editorial: Lapislàtzuli
Il·lustracions: Marc Gil
Nº pàgines: 152
Format: 14 x 21 cm
ISBN: 978-84-947352-2-6

15.00

Disponibilitat: En estoc

Les banyes del croissant és un bell i esperat episodi més de l’eterna batalla que Antonina Canyelles lliura contra tot vestigi de poder. Els seus dards finíssims ataquen qualsevol forma de repressió, ja vingui de la religió, d’aquest post franquisme imperant, del business fred, de la cosa patriarcal o de l’alienació pròpia de molts dels nostres comportaments comuns.

Amb bones dosis de màgia, bohèmia i pensament crític, és com aquesta poeta i dona lliure es posiciona al món. Definitivament, Antonina Canyelles és la formidable dona bala de la literatura catalana.

Antonina Canyelles és considerada una de les millors poetes vives en llengua catalana,  protagonista d’una obra curta però consistent. Guanyadora del prestigiós Premi Marian Aguiló 1979 amb Quadern de conseqüències, ha publicat Patchwork (1981), Piercing (2005), D’estructura circular (2007), La duna i la cascada (2013) i Nus baixant una escala (Lapislàtzuli, 2015).

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.