La mort i la mort d'en Quincas Bram d'Aigua

Títol: La mort i la mort d’en Quincas Bram d’Aigua.
Editorial: Lapislàtzuli editorial.
Autor: Jorge Amado.
Páginas: 80.
Medidas: 14 x 21 cm.
ISBN: 978-84-939080-5-8.
Ciudad de publicación: Barcelona.
Año de publicación: 2012.

12.00

Disponibilitat: En estoc

Jorge Amado és els seus personatges, és totes les emocions i passions que els inunden, és els carrerons obacs i les platges obertes, la rampa dels velers i el mercat; Jorge Amado és a les boques que xuclen les ampolles de canya, a la partida improvisada de la fira d’Água de Meninos i a l’escalfor de les tavernes i els bordells; Jorge Amado és la lluna immensa bahiana, és la barca amarrada a l’arena blanca i el paladar aiguardentós que assaboreix la peixada nocturna que sovint preparen els vells mariners.

La mort i la mort d’en Quincas Bram d’Aigua, considerada per Vinicius de Moraes com la millor novel·la curta de la literatura brasilera, ens parla del destí inexorable de les persones, dels llaços i cadenes que tot individu lliure, o que aspiri a un cert grau de llibertat, ha de trencar per tal d’escometre la seva odissea vital.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.