Tocar el món

Títol: Tocar el món.
Editorial: Lapislàtzuli editorial.
Autor: Norbert Bilbeny.
Disseny: Tura Sanz.
Nº pàgines: 132.
Format: 14 x 21 cm.
ISBN: 978-84-943707-93.
Pàgines en color amb 16 pintures encartades al final del llibre.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Deia Picasso que l’art és una mentida que ens permet dir la veritat. L’art ens dóna la distància necessària per parlar de la vida i de les coses, ens permet expressar-nos de moltes maneres, interpretar la realitat.

Tocar el món és una aproximació informal a la pintura, un tractat curt i sucós a través de la llum, una recerca de la bellesa.

El professor Norbert Bilbeny aborda aquest assaig sobre la pintura des de posicions allunyades dels tòpics i del criticisme artístic establert, interrelaciona l’art pictòric amb la filosofia, la literatura o la música, ens apropa a l’ofici de pintar i ens revela de quina manera els grans creadors de la història han intentat tocar el món.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.