20 Toneladas (Arte Contemporáneo para Turistas)

Títol: 20 Toneladas (Arte Contemporáneo para turistas)
Autor: Luis Izquierdo-Mosso
Editorial: Lapislàtzuli
N.º pàgines: 332
Format: 17 x 22 cm
ISBN: 978-84-122183-1-2
Llibre amb fotografies a color.

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

De debò, això és art? Aquesta podria ser la pregunta recurrent que sorgeix d’entre les pàgines d’aquest llibre. Perquè 20 Toneladas (Arte Contemporáneo para turistas) és un viatge impressionant per tota la història de l’art modern, és a dir, per totes aquestes obres que ens remouen les idees més assentades que teníem sobre l’art, que ens cauen damunt com una enclusa. 20 Toneladas és un llibre divertit i irreverent, un llibre absolutament visual tant en la seva redacció com en les seves imatges.
Perquè Luis Izquierdo-Mosso és filòsof i és artista. I si l’art li supura per tots els porus del seu cos, també li brolla el discurs ben armat i original, les paraules que ens passegen per aquesta bogeria de llibre que és 20 Toneladas.
“Si davant una obra d’Art sents neguit, hilaritat, somnolència, indignació, angoixa, flatulències, tedi, curiositat, cefalea, ganes de cridar a la teva cunyada o de fer-te un selfie, nostàlgia, fam, res, excitació sexual, apnea, vergonya, urticària, nàusees o, simplement, un intens desig de manar-ho tot a la merda, et pot passar el mateix llegint aquest llibre” (Luis Izquierdo-Mosso).

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.