RV Cultura e Arte

Inaugurada en 2008 pels socis Ilan Iglesias i Larissa Martina, RV Cultura e Art és una galeria d’art contemporani, llibreria de còmics i petita editorial situada a Salvador, Badia.
El seu programa curatorial se centra principalment en les arts gràfiques, especialment el dibuix, la pintura, el collage i els processos d’impressió, així com en artistes emergents locals i brasilers. La seva programació anual inclou almenys quatre exposicions, juntament amb tallers, xerrades, visites guiades i projeccions que estimulen una relació més pròxima amb la comunitat local, col·leccionistes i altres agents de les arts visuals.
Des de 2011, RV Cultura e Art també ha desenvolupat projectes editorials com a llibres d’artista i novel·la gràfica, havent estat nominada a premis com Prix de la Bande Dessinée Alternative, en el Festival de Angoulême (França), a més de projectes educatius per a artistes i públics, com a Incubadora de Publicações Gràfiques, que en 2020 va realitzar el seu segon cicle de treball, completant un total de 20 llibres d’artista local editats.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.