Teoria da cor - Miguel Rio Branco

Títol: Teoria da cor.
Editor: Editora Madalena.
Autor: Miguel Rio Branco.
Ciutat de publicació: São Paulo.
Any de publicació: 2014.
ISBN: 9788582560327.

80.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Teoria da Cor és un extens catàleg publicat amb motiu de l’exposició del mateix nom presentada en la Estação Pinacoteca, São Paulo, el Brasil, entre abril i juliol de 2014. Dissenyat per Miguel Rio Branco, abasta obres des de l’inici de la seva carrera en la dècada de 1960, fins a 2012. El catàleg, que es presenta en un estoig, inclou un fullet de 31 pàgines amb una llarga entrevista amb l’artista. La selecció inclou fotografies, instal·lacions, objectes i pintures amb collages que demostren la varietat de solucions i tècniques utilitzades per l’artista en la construcció de les seves obres. Tota l’obra de Rio Branco està contaminada per una atmosfera de plaer i dolor, de dramatisme i lirisme. Entre el més destacat de l’exposició es troben les primeres obres realitzades per Miguel Rio Branco, “Diálogos com Amaú“, una instal·lació de 1983, i “Entre us Olhos o Deserto“, realitzada a la frontera dels Estats Units i Mèxic en 1998.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.