Okinawa Paradox - Joan Tomás

Títol: “Okinawa Paradox”.
Autor: Joan Tomás.
Editat a Barcelona, març de 2020.
Mida: 38×28 cm.
60 pàgines + un full imprès en paper vegetal.

30.00

Disponibilitat: En estoc

“Okinawa Paradox” és una publicació sobre la mirada de Joan Tomás d’Okinawa, de la seva gent i de la seva història, durant la seva estada l’octubre de 2019. Acompanyat de textos de Lidija Djkosvka, Adam Foulds, Jasmin Frelih i Walid Nabhan. Impressió en blanc i negre en bito en paper Shiro Echo de 100 grams sense grapar.
L’edició d’aquesta publicació ha estat finançada i produïda per:  l’associació cultural CRICAO de Toulouse, el centre cultural Garaman Hall de Ginoza a Okinawa i per l’European Union Prize for Literature.

“Un assaig intuïtiu i rigorós entre la poesia visual i el testimoni sobre un lloc únic” – Pepe Baeza, fotògraf i editor gràfic.

“És una joia, pel treball fotogràfic i per la impressió, tota una grata sorpresa”. – Xavi Millán, artista.

“Un gust exquisit tenir-lo entre les mans, revisar-lo, despaginar i tornar a paginar, contemplar la força d’unes imatges editades amb un gust exquisit.
Si, Joan Tomás ens torna a deixar clara la capacitat d’adaptació dels seus projectes fotogràfics als diferents formats. De l’espectacularitat del mural cobrint grans superfícies públiques, a l’espectacularitat del fanzine laminat que acaba de publicar. GRAN OKINAWA PARADOX” – Toni Coll, fotògraf i galerista.

“Assaig fotogràfic de Joan Tomás.
La relació entre la naturalesa, una cultura mil·lenària i les petjades del temps en els rostres i el paisatge.
Una proposta excepcional.” –  Miguel Gómez. Fotògraf i editor gràfic.

“Okinawa Paradox és un viatge poètic i intens d’anada i tornada, a través de les imatges preses i construïdes per Joan Tomás, així com textos que, com un mosaic, van contemplant les múltiples cares d’una illa i la seva gent, la seva filosofia i el seu amor per la vida.” – Marta Peribañez, Art-terapeuta.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.