RocioSantCruz

La Galeria RocioSantaCruz és un espai dinàmic per a la creació i el pensament contemporani en totes les seves manifestacions. Situat en el centre neuràlgic de Barcelona, amb més de 300m2, l’espai acull projectes tant d’artistes consolidats com talents emergents.
Fidel a la seva trajectòria des de 1994 a París, com a editora de llibres d’artista, el plantejament de RocioSantaCruz, és posar focus sobre arxius inèdits amb l’objectiu de generar un diàleg entre les avantguardes de la segona meitat del segle XX i les noves pràctiques contemporànies.
La galeria es concep com un lloc d’experimentació, un punt de trobada per a la reflexió i un espai per a la difusió de noves pràctiques, amb un especial interès en la fotografia, el cinema experimental, l’arxiu i l’edició de publicacions d’artista.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.