Unknown Photographers - Andrés Galeano

Títol: Unknown Photographers.
Artista: Andrés Galeano.
Llibre en anglès i portuguès.
Imatges: Andrés Galeano, VG Bild-Kunst, Bonn, 2018.
Text: Alexandre Santos.
Traducció: Maria Inês Roque.
Revisió de traducció: Stephanie Estefanía.
Edició de 500 exemplars.
Imprès a Alemanya.
ISBN: 978-84-09-04132-9.
Co-editat amb el suport de RocioSantaCruz (Barcelona), Galeria Bessa Pereira (Lisboa) i Grimmuseum (Berlín).
Tamany: 21 x 15 cm.

https://vimeo.com/291152298

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Col·leccionador sistemàtic d’imatges fotogràfiques, fa ja alguns anys, Andrés Galeano cerca a “Unknown Photographers” una sistematització de diferents conjunts poètics, sobre les possibilitats semàntiques i mnemòniques de la fotografia analògica, en evident procés de desaparició. Si considerem les transformacions implicades per l’era digital i la seva vertiginosa producció d’imatges, condemnades a l’oblit, les provocacions de l’artista suggereixen contínuament que no sols són les imatges digitals les que estan sotmeses a una existència efímera en el món virtual actual. Això constitueix, de fet, un problema per a la fotografia analògica, malgrat la seva fisicalitat i familiaritat. El treball de Galeano, per tant, aborda una qüestió fonamental de l’art i la cultura contemporània: Quin lloc pot ocupar la imatge fotogràfica i com pot evolucionar quan la seva abundància productiva i obsolescència programada semblen conduir-la a l’inexorable destí de ser descartada?

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.