Edicions Poncianes

Edicions Poncianes fa de la trobada entre l’art i la literatura l’estendard de la seva feina. Ofereixen una finestra oberta a grans universos creatius, tant de l’àmbit català com de l’internacional.

Un catàleg, un arbre de somnis, d’idees, de llibres. Joan Ponç n’és la llavor i cada branca una col·lecció. Les branques centrals són quatre. De la primera pengen les obres sobre Joan Ponç: diaris, estudis, tributs. De la segona, la poesia: autors nous i vells, passat, present i futur de la literatura catalana. De la tercera, les bèsties: grans autors traduïts per poetes actuals. De la quarta, l’assaig: acció i ondulació del pensament.

A Edicions Poncianes conceben el llibre com un objecte que vol seduir el lector amb el tacte de cada pàgina. La seva intenció és editar llibres amb la màxima qualitat, tant en el disseny com en els materials escollits. Pretenen acostar-se al llibre de bibliòfil, volen ser accessibles, però també entenen que el llibre roman: és a dir, que haurà de resistir les inclemències del temps. Prefereixen sacrificar l’efectisme a favor de la consistència dels elements seleccionats. En aquest sentit, tenen com a referent l’estètica de les edicions antigues: “considerem que l’esquelet que sosté el llibre és allò que li confereix presència interior”.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.