Outer Horizons No.1

Títol: Outer Horizons No.1
Autors: VV.AA
Editorial: Outer Horizons
Nº de pàgines: 96
Mesures: 33 x 24 cm
Formato: Tapa tova, blanc i negre
Idiomes: Anglès, català i castellà

42.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La Galeria d’Art Horizon dóna suport a aquesta publicació amb la col·laboració d’un ampli ventall de professionals del món cultural, tant nacionals com internacionals. Els articles, d’àmplia procedència, seran editats en forma de text i imatges sempre amb el denominador comú de contribució al debat cultural contemporani. Es proposa una publicació anual amb articles en tres idiomes, l’idioma original del text, una traducció a l’anglès, així com al castellà i/o català. La seva intenció és tenir una distribució intercontinental que estigui disponible en altres països a més d’Europa. Amb l’objectiu de tenir presència en diferents tipus d’organitzacions culturals com a fundacions, museus, biblioteques, departaments universitaris d’art i traducció, etc.

La nostra primera edició de Outer Horizons, Art and Philosophy va tener una gran acollida tant a nivell nacional com internacional. El primer volum se centra en l’era urbana. Creiem que Outer Horizons omplirà un nínxol únic en la literatura de comentaris d’art, crítica i filosofia.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.