Familia Editions

Familia Editions, fundada l’any 2018 per l’editora i dissenyadora Maria Lago, és un projecte que pretén interpretar, crear i publicar, en format editorial, el treball d’artistes contemporanis brasilers. Els llibres d’artista editats per Familia són el resultat d’una col·laboració molt propera i personalitzada entre editora, artistes i impressors. Familia Editions no s’enfoca només en la curadoria, interpretant les obres dels artistes, sinó que també en la part relacionada amb els materials, acabats i tècniques d’impressió, sempre elaborant projectes únics per a cada artista.

L’editorial ha participat en fires internacionals com SP-Art, Pinta Miami, UNTITLED San Francisco i FLAT Turín. Els llibres de Família formen part de col·leccions d’institucions com Metropolitan Museum of Art NY, MoMA NY i MoMa San Francisco, New York Public Library NY, Pinacoteca de São Paulo, MAR Rio de Janeiro, MASP São Paulo, entre altres col·leccions d’art privades.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.