Umas… - Lenora de Barros

Títol: Umas…
Editorial: Familia Editions.
Autora: Lenora de Barros.
Mides: 11,5 x 52 cm.
2 vol., grapats i lligats amb corda.
Any de publicació: 2020.

100.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El llibre “…Umas” és l’edició facsimilar de la selecció de columnes de diari que l’artista va crear entre 1993 i 1996 per al llavors diari “Jornal da Tarde” (São Paulo). Lenora de Barros ha tingut durant aquest període un espai setmanal en el qual expressava amb humor i creativitat les seves opinions artístiques, polítiques i socials, a part d’utilitzar la publicació per a alguns treballs de fotoperformances especialment desenvolupats per al diari. El llibre té l’escala real de la columna i està imprès en un paper semblant al paper de diari. Artista representada per Galeria Bergamin & Gomide (SP), Anita Schwartz (RJ) i Geog Kargl (Viena).

Edició de 500 exemplars.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.