Bòlit

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona és un equipament cultural públic que desenvolupa programes de recerca, producció i exhibició de projectes artístics contemporanis des de la seva inauguració el 2008.
El Bòlit treballa amb les pràctiques artístiques i el pensament contemporani. La seva activitat s’articula a través de programes expositius, activitats divulgatives i pedagògiques, en diferents formats i per a diferents tipus de públic. Ofereix serveis als artistes, un espai de residències, assessorament, promoció i projecció nacional i internacional.
Disposa d’un servei de documentació i de comunicació que també edita publicacions. És una plataforma divulgativa i un laboratori de creació obert, actiu i participatiu, un equipament que aposta tant per la innovació i la creació local com internacional. Porta a terme projectes educatius, com el Bòlit Mentor, i té una oferta de recursos per a les escoles i visites guiades. També treballa la mediació entre art i societat.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.