Les imatges eco - Isaki Lacuesta

Títol: Les imatges eco.
Editorial: Bòlit.
Autor: Isaki Lacuesta.
Any d’edició: 2019.
Idioma: català, castellà i anglès.
Pàgines: 156.

20.00

Disponibilitat: En estoc

Amb motiu de l’exposició “Les imatges eco” que s’ha pogut veure al Bòlit i a l’Arts Santa Mònica, després de presentar-se al Centre Pompidou de París.
La publicació repassa la producció artística del cineasta gironí recollint tota la seva trajectòria  en l’àmbit de les arts visuals i inclou textos de Pep Admetlla (artista), Nekane Aramburu (gestora cultural, museòloga i comissària independent), Carlo Chatrian (director del Festival de Cinema de Berlín), Eloy Fernández Porta (professor d’art contemporani de la Universitat Pompeu Fabra i assagista), Ingrid Guardiola (productora i investigadora cultural), Imma Merino (periodista cultural i crítica de cinema), Judit Revault d’Allones (comissària de la retrospectiva d’Isaki Lacuesta al Centre Pompidou de París), Enrique Vila-Matas (escriptor) i del mateix Isaki Lacuesta.
Coeditat per: Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, el Centre Pompidou de París i el Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.