El Naufraguito

El Naufraguito és un fanzine que es publica a Barcelona des de 1989 i ja ha publicat 123 números. Rep aportacions de nàufrags de tot el planeta i és el “Boletín Oficial de Isla Naufragio”.
A cada número de El Naufraguito es tracta un tema diferent que sempre està relacionat amb el desengany, la ruïna, la indignitat o la solitud de l’ésser humà.
Els títols dels naufraguitos són molt explicatius: Cinc cartes d’amor i una d’aquí et podreixis, Torna’m el rosari de la meva mare, La roda de la passió desbordada, Tatua’m el cor, Elvis era ros, La utopia no existeix, Mai vaig pensar que t’odiaria tant, La castració ai! és un delicte, El frec fa la nafra, Els paranys de la raó, Es treu la vida xarrupant un gelat, La mandra com a filosofia vital… Els articles interiors són testimonis provats i desesperançadors, i, recorda, El Naufraguito només publica casos reals.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.