Editorial Rm

RM és una de les editorials de llibres d’art més prestigioses d’Amèrica Llatina, centrant-se principalment en la fotografia i l’art contemporani. També manté un catàleg selecte de clàssics literaris llatinoamericans.

RM ha publicat més de 400 títols de o sobre creadors de la talla internacional de Graciela Iturbide, Miyako Ishiuchi, Carlos Amorales, Manuel Álvarez Bravo, Martin Parr, Julio Cortázar, Daido Moriyama, Luis Barragán, Diego Rivera, Frida Kahlo i Masao Yamamoto, entre altres. La seva producció es caracteritza per l’acurada cura emprada en cadascuna de les seves publicacions, no sols en el que al contingut es refereix, sinó també en el disseny i la tipografia, així com en la meditada selecció dels papers i materials utilitzats en l’edició de les seves obres.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.