Editora Madalena

Creada el 2013, Editora Madalena neix amb el desig d’experimentar i recolzar la producció contemporània de fotollibres, especialment en el context brasiler i llatinoamericà.
Els seus editors tenen trajectòries íntimament vinculades a la fotografia contemporània, sigui com a fotògrafs, comissaris o pensadors. Els seus projectes busquen treballar l’edició d’una manera creativa, tant en contingut com en forma, mitjançant la recerca constant de llenguatges i narratives visuals, al mateix temps que obren un espai per pensar noves possibilitats gràfiques que apropin el llibre-objecte al seu contingut.
El resultat ha estat ben rebut per artistes i crítics d’arreu del món, creant així un diàleg internacional centrat en la difusió constant del llibre i en la col·laboració amb nous projectes.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.