Centro - Felipe Russo

Títol: Centro.
Editorial: Editora Madalena.
Autor: Felipe Russo.
Ciutat de publicació: São Paulo.
Any de publicació: 2014.
Tamany: 22x27cm.
ISBN: 9788591759606.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

A “Centro”, tant les imatges com els objectes que vaig fotografiar són el resultat directe de la transformació i l’acció sota la superfície de la ciutat. Hi vaig molt d’hora, quan el “Centro” de São Paulo encara està buit. Com a arqueòleg busco el que queda enrere. Busco el silenci com una manera de subvertir la nostra percepció convencional del temps i l’espai associats a aquesta regió de la ciutat. Els objectes i les construccions són el material que busco. Quan són fotografiats, aquests objectes es converteixen en monuments que celebren gestos efímers i aparentment insignificants en el paisatge urbà, gestos que mantenen dins seu una energia latent de cerca i possibilitat. Les imatges al·ludeixen a qüestions socials i històriques, de vegades molt particulars a São Paulo, de vegades presents en qualsevol gran metròpoli. “Centro” és un espai molt particular en relació amb la ciutat on vaig néixer i créixer.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.