Umbigo

Umbigo (melic) és una plataforma independent d’art i cultura, la qual inclou una revista trimestral publicada en paper, una publicació online diària, una xarxa social especialitzada en art i un programa de diferents activitats de comissariat. Centrada en temes com l’art contemporani, la moda i temes relacionats amb la cultura, sense importar les fronteres geogràfiques o temporals, Umbigo valora l’obra d’artistes i les seves creacions adoptant una perspectiva transparent, i transformant-se així en una font de contingut selecte portuguès i internacional.
 
Umbigo Magazine inclou editorials, fires d’art i artistes globals. La publicació també es compon de projectes artístics especials, diàlegs i assaigs d’art, ressenyes d’exposicions, entrevistes en profunditat, i molt més. Umbigo Magazine recull una selecció de temes amb una dimensió de comissariat. Les portades són el resultat de projectes artístics especialment desenvolupats per a la revista.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.