José Clemente Orozco: Final Cut

Títol: José Clemente Orozco: Final Cut
Autora: Ana Gabriela García (Editora)
Editorial: Temblores Ediciones
Textos: Dafne Cruz Porchini, Miki García, Julio Morales i José Clemente Orozco Farías
Mesures: 21 x 28 cm
Nº pàgines: 160
Edició: 2021
Ciutat d’edició: Ciutat de Mèxic
ISBN: 978-607-98750-1-5

32.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Per què és encara rellevant l’obra d’Orozco? Com un joc entre temporalitats, aquest catàleg de l’exposició José Clemente Orozco: Final Cut —realitzada a l’Arizona State University Art Museum en 2021— revisa la producció tardana d’unx de lxs majors exponents del muralisme a Mèxic i més enllà, donant compte de la complexitat dels seus processos creatius i, aportant discussions fresques sobre aquest període de l’artista. Acompanyat per una selecció de materials inèdits del seu arxiu personal, celebra també els ressons del pintor en les pràctiques artístiques contemporànies a Guadalajara, on la seva petjada és encara avui ineludible.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.