Desde lo curatorial. Conversaciones, experiencias y afectos

Títol: Desde lo curatorial. Conversaciones, experiencias y afectos
Autors: Ángel Calvo Ulloa y Juan Canela
Editorial: Consonni
Mesures: 200 x 130 mm
288 pàgines
Edició: 2020
Disseny: Maite Zabaleta
Maquetació: Zuriñe de Langarika Samaniego
ISBN: 978-84-16205-61-5

19.90

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Desde lo curatorial reflexiona sobre la curaduria en l’Estat espanyol, fregant lleument el context llatinoamericà. Des d’una posició pròxima a les maneres de fer, l’escriptura aquí s’allunya de veritats establertes i estructures tancades. No es pretén fer un repàs històric ni establir una taxonomia fixa, sinó suggerir possibilitats, estratègies, tàctiques i pràctiques per a l’incert terreny del contemporani, mantenint una visió orgànica i porosa del comissariat.

Els curadors Ángel Calvo Ulloa i Juan Canela conversen amb altres professionals sobre art i qüestions políticosocials que travessen el seu treball: condicions laborals, conciliació familiar, relacions amb artistes, multidependència, fórmules institucionals, mercat, evolució del format expositiu o com afecten i s’afronten fenòmens com el 8M o la crisi del COVID-19. A través de veus de diverses generacions percebem una amalgama de la pràctica curatorial en aquests primers anys del segle XXI: Martí Manen, Gabriel Pérez Barreiro, Chus Martínez, Manuela Moscoso, Agustín Pérez Rubio, Catalina Lozano, Aimar Arriola, Pablo Lafuente, Tamara Díaz Bringas, Nuria Enguita, Beatriz Herráez, Peio Aguirre, David Barro, Manuel Segade, Anna Manubens, Jesús Alcaide, Eva González-Sancho Bodero, Julia Morandeira, Tania Pardo, Elvira Dyangani Gosi i Valentín Roma. I entre aquests intercanvis, es colen petites càpsules en les quals els autors comparteixen les seves vivències i enraonen amb les idees, experiències i afectes que sobrevolen els diàlegs.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.