3 Eras

Títol: 3 Eras.
Editorial: Metales Pesados.
Autor: José Luis Brea.
Nº de pàgines: 194
Any d’edició: 2019
ISBN: 9789566048138.

17.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre en edició bilingüe, és l’únic text inèdit -fins ara- de José Luis Brea, és un guió i neix a partir de la versió fílmica del llibre “Les tres eres de la imatge”. El film de María Virginia Jaua i José Luis Brea inclou imatges visuals i sonores, la participació de l’autor i d’alguns pensadors com Jean-Luc Nancy i Jacques Rancière. Avui aquest film veu la vida a través de la paraula impresa.
Al ser un guió, es tracta d’un treball doblement assatgístic. D’una banda, assaig de les idees pensades, escrites, aquestes; i, per una altra, assaig de la forma que aquestes adopten en la pantalla.
El resultat és un text estrany en el panorama de la producció teòrica sobre la visualitat en espanyol. Un treball que, com assenyala José Luis Brea, ens convida a prendre aquest cert caràcter emancipatori que té l’acte de conèixer el treball històric, per a recuperar allò que a l’origen va quedar com una promesa incomplida, no per utòpica o intempestiva, sinó per estar sempre a punt de complir el seu adveniment, i que sempre marca l’anhelat moment d’un nou punt de partida…

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.