Palabras sin música

Títol: Palabras sin música.
Editorial: Malpaso
Autor: Philip Glass.
Nº de pàgines: 496.
Tamany: Tapa dura, 14×21 cm.

24.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Famós compositor de renom mundial, per les seves no menys cèlebres simfonies, òperes i bandes sonores, de Philip Glass podria afirmar-se fins i tot que, pel seu compte i risc, va donar amb el so dominant que esculpiria la banda sonora de la música clàssica del segle XX. Més per a nostra molt grata sorpresa, se’ns presenta aquí amb un instrument al qual no ens té molt acostumats: la veu d’un narrador nat i d’un cronista agut i detallista, per a compondre, amb la recreació dels seus records, algunes de les estampes més interessants de la seva vida i de quant ens ha donat la música contemporània.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.