Hélio Oiticica

Títol: Hélio Oiticica.
Editorial: Alias.
Comp: Guy Brett.
Idioma: Espanyol.
Dimenssions: 14 x 21 cm.
Número de pàgines: 336.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Hélio Oiticica va néixer a Rio de Janeiro el 1937; malgrat ser molt conegut al Brasil, va ser a partir d’una gran instal·lació a la Whitechapel Gallery de Londres, el 1969, quan va començar a ser gradualment reconegut en l’àmbit internacional, com un dels artistes més profunds i aventurers d’aquests últims temps. Oiticica era tant un artista com un pensador. Situant-se audaçment entre l’avantguarda, la cultura popular brasilera, les realitats del “subdesenvolupament” i el radicalisme dels anys seixanta, va fer una profunda reflexió sobre els temes relacionats amb el “art”, la “invenció” i la “llibertat” en el nostre món contemporani. A les pàgines d’aquest llibre es troben molts dels textos que l’artista va escriure per a entendre i comunicar el seu treball. Són, doncs, escrits units a la seva obra en els quals desenvolupa enèrgicament els seus punts de vista sobre l’art i la cultura, des dels quals analitza la realitat social brasilera immersa en l’opressió econòmica i social del món globalitzat. Així mateix, conté assajos que amics i crítics van escriure per a l’edició original, publicada paral·lelament a la realització de la primera gran retrospectiva de l’artista, l’any 1992.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.