Salir de la exposición (si es que alguna vez habíamos entrado)

Títol: Salir de la exposición (si es que alguna vez habíamos entrado)
Autor: Martí Manen
Editorial: Consonni
Mesures: 130 x 200 mm
224 pàgines
Edició: 2012
Disseny: Maite Zabaleta
ISBN: 978-84-939858-0-6

17.50

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

«Una exposició és una narració de pensament a través de l’experiència. Confiar en l’experiència significa confiar en l’art, en la vida pública, en la llibertat i en la diferència, en totes les seves formes. Aquest llibre explica com concebre aquests mons». —Chus Martínez

El format estrella de presentació d’art contemporani continua sent l’exposició. Una exposició que pateix modificacions constants, que necessita adaptar-se a les propostes dels artistes, repensar-se des del seu ús, analitzar-se segons les seves possibles funcions i que, en definitiva, ens demana a crits una reformulació.

Salir de la exposición (si es que alguna vez habíamos entrado) és un acostament a les possibilitats de l’exposició, un desig, una mirada per a compartir amb la voluntat de repensar la manera com l’art es connecta amb la societat.

Martí Manen, comissari i crític. Ha comissariat exposicions en Aara (Bangkok), Ca2m (Madrid), Fabra i Coats (Barcelona) i la seva pròpia habitació (Salahab, Barcelona), entre altres. Comissari del pavelló d’Espanya en la Biennal de Venècia 2015 i de la biennal Momentum a Noruega (2019). Ha estat docent en diferents estudis curatoriales com Curatorlab (Estocolm) i la Universitat Torcuato di Tella (Buenos Aires). És director de Index Foundation a Estocolm.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.