Un centro de arte

Títol: Un centro de arte
Autors: David Armengol i Martí Manen
Editorial: Consonni
Mesures: 120 x 195 mm
272 pàgines
Edició: 2015
Disseny: Arte Chido
ISBN: 978-84-16205-09-7

 

12.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Un centre d’art, pensar en un centre d’art com una possibilitat. Durant la temporada expositiva de 2014, David Armengol i Martí Manen van assajar un centre d’art en directe després de guanyar una convocatòria per a ser els responsables del programa d’un espai en definició anomenat Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani a Barcelona. Un programa d’exposicions necessita d’un sistema de comunicació, d’un projecte educatiu i d’eines per a la seva gestió. Armengol i Ragin van reaccionar enfront de les necessitats i desitjos d’un context per a oferir una gramàtica al voltant de l’art, el text i la possibilitat de connexió.

Aquest llibre explica el procés, la presa de decisions i les mirades a aquest moment en específic. També és un arxiu d’activitats, exposicions, contacte amb artistes i altres institucions, sense oblidar mai a les persones que van visitar aquest centre d’art.

Capes de lectura que es bifurquen, que s’amplifiquen, que es defineixen en directe. Capes de lectura entre generacions, entre contextos, entre llenguatges, entre temps, entre maneres d’entendre l’artístic i el literari. I així sorgeixen els relats i narracions del text: principis i sortides.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.